Bataia de la Sala Sporturilor : Polițiștii au reținut alte două persoane implicate în scandalulde sambata

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au reținut alte două persoane bănuite că ar fi fost implicate în altercația stradală care a avut loc sâmbătă, 6 august, pe platoul din fața Arenei Toni Alexe.
Astfel, joi, 11 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă un bărbat de 28 de ani, din comuna bihoreană Diosig, bănuit de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, marți, 9 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut un alt bărbat de 31 de ani, din comuna bihoreană Batăr, bănuit de asemenea de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei doi sunt bănuiți că ar fi participat alături de celelalte patru persoane reținute sâmbătă, 6 august a.c., de polițiștii bihoreni, la altercația în cadrul căreia aceștia s-au certat, s-au agresat reciproc, având asupra lor și arme albe și au provocat scandal în cadrul evenimentulului public, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Conflictul a fost aplanat atunci de polițiști si jandarmi. Fata de 4 persoane a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie informația
Alte știri