Bătaie de joc la adresa românilor! Timp pierdut și inconștiență!

Bătaie de joc la adresa românilor! Cu 30 de minute înainte de votul de învestitură din parlament, Cîțu și-a depus mandatul! E clar că desemnarea lui Cîțu a fost făcută de Klaus Iohannis ca să cadă în Parlament! Frica de responsabilitate și jocurile de putere au fost mai importante decât sănătatea românilor și starea economiei. Nu le pasă!

S-a mai întâmplat o singură dată: când Theodor Stolojan și-a depus mandatul pentru că Traian Băsescu îl vroia pe Emil Boc premier. Același scenariu pentru Ludovic Orban?

Cîțu avea miniștri trecuți prin comisiile Parlamentului și majoritate să-și treacă Guvernul!

PNL prelungește criza politică! Noi, cei de la USR, am spus că e nevoie de un guvern stabil în condițiile agravării crizei de sănătate publică declanșată de pandemia de coronavirus. Că e timpul responsabilității! PNL s-a gândit doar la jocuri politice și la orgolii personale.

În acest moment nu știm dacă Klaus Iohannis va desemna un nou premier în persoana lui Ludovic Orban sau va prelungi interimatul acestui guvern până la alegeri.

În prima variantă: urmează din nou consultările cu partidele politice, desemnarea unui nou premier care să propună un nou cabinet, audierile în comisii și care să-și strângă majoritatea parlamentară.

Timp pierdut și inconștiență!

Silviu Dehelean, deputat USR Bihor

Alte știri