Batranul batut crunt intr-un pasaj din Brasov va fi ingrijit in Bihor la centrul lui Viorel Pasca

Barbatul de 66 de ani din Brasov care a fost lovit cu bestialitate de doi tineri, la sfarsitul lunii trecute va ajunge in centrul de ingrijire administrat de Viorel Pasca.  Medicul Vasi Radulescu, cel care s-a implicat intr-o campanie de strangere de fonduri pentru a-l ajuta pe batran a decis ca banii adunati sa fie investiti in achizitionarea unei case in Dumbrava.   Locuinta va fi folosita de victima brutalului atac si va ramane ulterior in proprietatea centrului de ingrijire  pentru a ajuta și alți oameni în nevoie.

“Totul transparent. Cu voia voastră. Dacă îi cumpărăm pe undeva ceva, o să fie dezastru. Garantez. Dacă îl punem să stea singur, la fel. Iar banii nu sunt ai familiei sau ai mei. Banii sunt ai donatorilor care au vrut să-l ajute pe domnul Dumitru. Și vreau să-i facem bine, nu mai mult rău. De rău a tot avut parte. Ce credeți?,” a scris medicul pe pagina de Facebook.

Reactiile nu au intarziat sa apara iar Vasi Radulescu a fost felicitat de internauti pentru solutia gasita.

Toata tara a fost socata la inceputul lunii aprilie,  dupa ce o camera de supraveghere din Brasov a surprins imagini cu 2 tineri lovindu-l cu bestialitate pe un batran pe scarile unui pasaj. Pe imagini se vede cum bărbatul este lovit fără milă, împins pe scări şi bătut în continuare, deşi era inconştient. Cei 2 tineri au fost trimisi in judecata in stare de arest preventiv.

 

Distribuie informația
Alte știri