Băut și drogat la volan, un bărbat din Oradea a fost reținut de polițiștii bihoreni

Duminică, 29 octombrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 01.18, pe B-dul Dacia din municipiul Oradea,  acesta a fost depistat în trafic de polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La solicitarea legală a polițiștilor, cel în cauză a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările în cauză, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Distribuie informația
Alte știri