Bazinele didactice din Săcueni și Nucet ar putea fi gata în toamna anului viitor

Documentația pentru proiectele de execuție a bazinelor didactice din orașele Nucet și Săcueni a fost încărcată pe platforma SICAP. Companiile pot depune oferte pentru proiectul din Nucet până pe 22 octombrie, iar pentru Săcueni până pe 26 octombrie 2018.

„ Până la această dată, mai multe societăți comerciale din județul Bihor au solicitat clarificări de ordin tehnic”, a precizat Vitályos Barna, directorul Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor. Conform proiectului, constructorul va avea la dispoziție 12 luni, de la data semnării contractului, pentru a finaliza execuția bazinelor didactice.

Dacă edilul din Nucet a optat pentru construirea unui singur bazin semi-olimpic cu toate facilitățile aferente, primarul din Săcueni a ales varianta ce include, pe lângă bazinul didactic standard și un al doilea, pentru copii. La Nucet, 320 de copii ar urma să beneficieze de piscina didactică, iar la Săcueni 2300.

Varianta standard include un bazin de dimensiuni 25×12.5×1.6m care va funcționa în regim didactic până la ora 14. Costurile pentru varianta standard se ridică la 3.4 milioane lei+TVA, iar pentru cea care include două bazine, 4.3 milioane lei+TVA. CJ Bihor s-a angajat să cofinanțeze proiectele”, a spus președintele Pásztor Sándor.

Distribuie informația
Alte știri