Bazinele exterioare ale Aquapark-ului se închid, de săptămâna viitoare

Începând de la 1 octombrie, Aquapark Nymphaea Oradea își restrânge activitatea, rămânând deschis doar sectorul interior, cu o capacitate zilnică de 800 de vizitatori, față de 2100, până la finalul lunii septembrie.

Administrația Domeniului Public Oradea recomandă ca, în special în perioada weekendurilor, vacanțelor și a sărbătorilor legale, cei care doresc să viziteze complexul să-și achiziționeze biletele anticipat pentru a avea accesul garantat. Achiziționarea anticipată a biletelor se poate face doar online, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete, începând cu două luni înainte și până înainte cu o zi de data dorită, la ora 21.00. De menționat că pentru achiziția unui bilet online este nevoie de un card valabil și numărul de telefon alocat cardului.

Cei care vor alege să petreacă o zi sau câteva ore în complexul de agrement au la dispoziție nu mai puțin de cinci bazine interioare, două jacuzzi și un ansamblu de patru tobogane mari, plus cele din Lumea copiilor.

Cei care vor să-și petreacă o zi întreagă în Aquapark Nymphaea Oradea au de achitat 50 de lei, existând și alte trei variante de bilete: 25 lei pentru 3 ore sau 30 de lei pentru 5 ore, după ora 17.00. De menționat că, în weekenduri, minivacanțe sau sărbători legale sunt emise bilete pentru întreaga zi, iar în limita locurilor disponibile, și cele de la ora 17.00.

Distribuie informația
Alte știri