Berliner/The Campaign, filmul realizat de Marian Crișan la Salonta, poate fi vizionat pe Netflix

Distinsă cu Premiul ‘Keen Eye’ – Russian Cinema Club Federation la cea de-a 42-a ediție a Festivalului Internațional de film de la Moscova, comedia amară îi are în rolurile principale pe îndrăgiții actori: Ion Sapdaru și Ovidiu Crisan alături de Maria Junghietu, iar distribuția este completată de Sorin Cociș, Ion Rușcuț, Dometi George, Petre Ghimbașan, Eugen Țugulea și Ioana Chițu.

„Ce m-a interesat atunci când am început dezvoltarea acestui film au fost mecanismele de manipulare folosite de politicieni atunci cand se apropie alegerile. Aceste cicluri (sau circuri) electorale, în care cetățenii sunt atrași, manipulați și apoi uitați din nou până la următoarele alegeri. Se întâmplă pretutindeni desigur, dar pe mine m-a intersat să observ alegerile într-un orășel de provincie, departe de Bucuresti sau de Bruxelles. Berliner este și filmul unui oraș, orașul meu natal, Salonta.” spunea Marian Crisan.

După ce a fost arătat pe marele ecrane în orașele unde condițiile de siguranță au permis acest lucru și în urma nenumăratelor cereri de la spectatorii care nu au avut ocazia să-l vadă, filmul va fi disponibil pe Netflix, în casele tuturor celor care vor să se bucure de 93 de minute de film românesc.

Trailerul poate fi urmărit pe linkul: https://youtu.be/d0RT8QxpbDk

Distribuie informația
Alte știri