Bianca Benea a câștigat Cupa României la spadă pentru seniori feminin – ediția 2021

Foto: arhiva

Bianca Benea a câștigat Cupa României la spadă pentru seniori feminin – ediția 2021. Evenimentul s-a desfășurat duminică (18.04), la sala Ana Pascu (Floreasca) din București.

Sportiva legitimată la CSM Oradea a avut un parcurs impecabil în cadrul acestui concurs. Ea a obținut zece victorii din tot atâtea dueluri, incluzând succesul din marea finală repurtată asupra Gretei Vereș, scor 15-13, aceeași Vereș care a învins-o în sferturile de finală pe liderul mondial în proba de spadă feminin, Ana Maria Popescu (Brânză).

Bianca este legitimată la CSM Oradea, acolo unde este antrenată de Andrei Timoce. Ea face parte din lotul olimpic lărgit de spadă feminin al României.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri