Bianca Benea și Nicolae Ille, premiați pentru medalia de argint obținută la Campionatul Mondial de Scrimă pentru Cadeți și Juniori 2018

Bianca Benea și Nicolae Ille, de la CSM Oradea, au fost premiați pentru medalia de argint obținută la Campionatul Mondial de Scrimă pentru Cadeți și Juniori 2018, în proba de spadă juniori feminin pe echipe. Cei doi au participat la o ceremonie organizată de Federația Române de Scrimă, alături de partenerii oficiali ai acestui for.

La ceremonie au participat toți sportivii care de curând au obținut rezultate notabile în scrima românească. Este vorba despre Campionatul European de cadeți și juniori de la Soci, Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Verona și Campionatul European de tineret de la Erevan. Evenimentul s-a desfășurat joi, 3 mai. Între personalitățile prezente la acest eveniment s-au aflat Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Marius Florea, noul președinte FR Scrimă, conform site-ului csmoradea.ro.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri