Bicicleta cu suveniruri, un nou mod de promovare a turismului cultural, la Oradea

În cadrul ședinței Comisiei Municipale de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CMUAT) de săptămâna trecută, S.C Amaya Bacs S.R.L a solicitat aviz Arhitect Șef pentru amplasarea unui stand mobil, respectiv a unei biciclete cu suveniruri în trei puncte din oraș, respectiv Piața Unirii, Piața Ferdinand și str. Republicii.

„Municipiul Oradea se află printre acele orașe din România care s-a dezvoltat foarte frumos, în ultimii ani, ca oraș turistic, mii de persoane din țară și din afara țării venind la Oradea să viziteze centrul orașului și frumoasele clădiri de patrimoniu reabilitate. Proiectul bicicletei cu suveniruri va veni cu siguranță în întâmpinarea acestora, produsele comercializate fiind destinate promovării orașului. Practic, acesta este un alt tip de promovare a turismului cultural, unul cu influențe artistice. Astfel, prin tehnica desenului, a acuarelei și a gravurii e pus în valoare patrimoniul existent prin punctarea elementelor arhitectonice esenţiale care dau un farmec aparte orașului nostru”, a precizat viceprimarul Arina Moș.

Printre produsele comercializate se vor regăsi: magneți gravați din lemn, magneți personalizați – tehnica acuarelă, semn de carte din lemn, tablouri cu principalele obiective turistice din Oradea, vederi inedite cu orașul. Toate produsele care vor fi comercializate pe bicicleta cu suveniruri sunt realizate integral de atelierul Kraft Laser din Oradea, desenele fiind realizate de designerul Adrian Samoilă.

Distribuie informația
Alte știri