Bicicleta cu suveniruri va fi prezentă și în acest an în trei zone ale municipiului Oradea

În cadrul ședinței comisiei de urbanism de săptămâna trecută, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, au fost analizate 58 de proiecte. Dintre acestea, 28 au fost studiate în comisia de urbanism, în timp ce 30 au fost aduse în atenția comisiei operative.

Bicicleta cu suveniruri va fi prezentă și în acest an în trei zone din oraș. În acest sens, SC Bicicleta cu Suveniruri SRL a solicitat, săptămâna trecută, aviz arhitect-șef pentru amplasare stand mobil bicicletă cu suveniruri în diferite puncte din zona centrală a orașului. Este vorba despre Piața Unirii, Piața Ferdinand și strada Republicii. Propunerea de amplasare a acestui tip de stand pe strada Vasile Alecsandri nu a fost avizată.

Prin amplasarea acestui stand se urmărește promovarea orașului Oradea și a patrimoniului orădean. Printre produsele comercializate se vor regăsi: magneți gravați din lemn, magneți personalizați – tehnica acuarelă, semn de carte din lemn, tablouri cu principalele obiective turistice din Oradea, vederi inedite cu orașul.

„Membrii comisiei de urbanism au sugerat un amplasament posibil pe strada Aurel Lazăr, o stradă care permite un traseu pietonal pentru activități de acest fel”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

Distribuie informația
Alte știri