Bihorean implicat într-un accident rutier în timp ce conducea sub influența alcoolului, un vehicul ATV neînmatriculat

Foto: arhiva

Luni, 15 august a.c., la ora 04.32, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat de 51 de ani, din comuna Șinteu, că acesta și-a găsit autoturismul avariat, după ce îl parcase în afara părții carosabile, pe drumul comunal 186, în satul Huta -Voivozi.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au identificat cu operativitate persoana bănuită că ar fi fost implicată în evenimentul rutier care a condus la avarierea autoturismului ca fiind un bărbat de 28 de ani, din localitatea Aleșd, județul Bihor.


Acesta este bănuit că ar fi condus un vehicul de tip ATV, neînmatriculat, pe drumul comunal 186, iar într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi acroșat autoturismul aflat în proprietatea bărbatului de 51 de ani.


Evenimentul rutier a fost unul fără victime.

În urma testării bărbatului de 28 de ani, care a condus vehiculul ATV, cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Borod, sub aspectul comiterii, în concurs, a infracțiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Distribuie informația
Alte știri