Bihorean, jefuit şi lovit în plină stradă. Hoţul a fost reținut de polițiștii orădeni

foto/ ilustrativ
Distribuie pentru prietenii tăi:

Joi, 27 august a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliției Județean Bihor, un bărbat de 43 de ani, din Luduș, județul Mureș, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în cursul aceleiași seri, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe strada Olimpiadei din municipiul Oradea, l-ar fi deposedat, prin violenţă, pe un bărbat de 56 de ani, din comuna Lăzăreni, județul Bihor, de o borsetă în care avea 85 de lei şi diverse acte. După comiterea faptei, bărbatul de 43 de ani ar fi fugit, fiind prins în flagrant delict de o patrulă a Poliției Locale Oradea, în imediata apropiere.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Vineri, 28 august a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea îl vor prezenta pe bărbatul de 43 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri