Bihorean, prins după ce a accidentat mortal doi pietoni și a fugit de la locul faptei

Bănuit că ar fi accidentat mortal doi pietoni și ar fi părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, identificat cu operativitate de polițiștii rutieri bihoreni. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, din Telechiu

Marți, 5 noiembrie a.c., la ora 23.10, la intersecția drumului comunal 179 cu drumul județean 108I, în localitatea bihoreană Telechiu, un tânăr de 24 de ani, din Telechiu, în timp ce conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un autotractor cu care tracta o semiremorcă, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la dreapta, la intrarea pe drumul județean 108I dinspre drumul comunal 179, a efectuat un viraj larg, a intrat pe sensul opus de circulație, unde pe acostament, a acroșat un bărbat de 30 de ani și un altul de 35 de ani, ambii din Telechiu. În urma accidentului rutier, ambii pietoni au suferit leziuni care le-au provocat decesul.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii rutieri bihoreni au identificat cu operativitate autovehiculul implicat în acidentul rutier și bărbatul bănuit că l-ar fi condus. Acesta a fost depistat în trafic în localitatea Iernut, județul Mureș.

Conducătorul auto va fi condus de polițiștii rutieri bihoreni la sediul Poliției Bihorene în vederea audierii și pentru luarea de măsuri legale față de acesta. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri