Bihorean, prins în flagrant cu un căprior în portbagaj

Foto: arhiva

Luni, 27 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în flagrant delict un bărbat de 30 de ani, din comuna Sârbi, județul Bihor, după ce tocmai a comis acte de braconaj pe raza unui fond de vânătoare din localitatea bihoreană Sântimreu.

Acesta este bănuit de polițiști că ar fi capturat, cu ajutorul unui câine din rasa „Ogar”, un animal sălbatic, specia căprior, mascul, pe care tocmai îl depozitase în portbagajul autoturismului personal, în momentul în care a fost surprins de polițiști.

Tot luni, 27 aprilie a.c., în urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au dispus reținerea bărbatului de 30 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Totodată, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au dispus ridicarea în vederea confiscării a autoturismului și a câinelui folosite de cel în cauză la comiterea infracțiunii.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,braconaj cinegetic” și pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

*

Distribuie informația
Alte știri