Bihorean, prins în flagrant de poliţişti în timp ce sustrăgea de la o tânără un portmoneu cu bani şi acte, la Tinca

Luni, 13 iulie a.c., în jurul orei 10.30, într-o piaţă agroalimentară din localitatea bihoreană Tinca, poliţiştii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în flagrant delict un bărbat de 48 de ani, din comuna Husasău de Tinca, județul Bihor, în timp ce sustrăgea din buzunarul unui cărucior pentru copii, al unei tinere de 20 de ani, din comuna Holod, un portmoneu cu 550 de euro, 332 de lei, carduri bancare și cartea de identitate.

Banii şi bunurile sustrase au fost recuperate integral, de poliţişti, de la cel în cauză.

Acesta a fost condus la sediul Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca, unde a fost întocmit dosar penal, în vederea efectuării de cercetări față de acesta sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca l-au reţinut pe bărbatul de 48 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Poliţiştii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri