Bihorean, reținut de polițiști, după ce a produs un accident, în timp ce conducea drogat

Foto: ilustrativ

Sâmbătă, 9 decembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 35 de ani, din comuna Oșorhei, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Polițiștii rutieri îl bănuiesc pe acesta, că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 15.30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ogorului din municipiul Oradea, ar fi condus agresiv, ar fi redus brusc viteza de deplasare fără motiv întemeiat, fiind acroșat de un autoturism care îl preceda, condus de o femeie din Oradea.

Evenimentul rutier a fost unul fără victime.

În urma testării bărbatului de 35 de ani cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Distribuie informația
Alte știri