Bihorean, reţinut de poliţişti pentru incendierea depozitului de materiale plastice reciclabile din Salonta

Vineri, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Compartimentului Investigații Criminale – Poliția Municipiului Salonta au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îl bănuiesc că, la 9 iulie a.c., în jurul orei 03.30, ar fi folosit un carburant pentru a declanșa un incendiu la depozitul unei societăți comerciale cu punct de lucru în Salonta, ce are ca obiect de activitate reciclarea materialelor plastice sortate, fapt ce a condus la manifestarea violentă a incendiului, cu producerea de consecințe deosebite, fiind dezafectate corpurile de clădire și întreaga suprafață a punctului de lucru.

Tot vineri, 16 iulie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Salonta cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Salonta a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului de 35 de ani un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Compartimentului Investigații Criminale – Poliția Municipiului Salonta continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri