Un bihorean a fost reținut după comiterea unui furt repetat dintr-o societate comercială

Foto: ilustrativ

La data de 27 februarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al  Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, la data de 26 ianuarie a.c., acesta ar fi pătruns prin escaladare în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale din municipiul Oradea, județul Bihor și ar fi sustras diverse scule, în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

De asemenea, la data de 28 ianuarie a.c., bărbatul ar fi pătruns în aceeași societate comecială și ar fi sustras un aspirator, estimat la 1.000 de lei.

Prejudiciul total, cauzat astfel, este de aproximativ 21.000 de lei.

La data de 28 februarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au prezentat pe bărbatul de 31 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

Distribuie informația
Alte știri