Bihorean surprins de aparatul radar cu 116 km/h, pe raza localității Tărian

În perioada 25 – 28 mai., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene. Acţiunile lor au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 264 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 100.690 lei. Poliţiştii au reţinut 28 de permise de conducere si 11 certificate de înmatriculare.

212 sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză. “Campion” a fost un bărbat de 43 de ani, din comuna Girişu de Criş, județul Bihor, prins în trafic în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 116 km/h, înregistrată radar, pe raza comunei Tărian. Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri