Bihoreanca Ilinca Vandici e in al noualea cer. In iulie va fi mamica unui baietel

Prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, a vorbit în premieră la „Teo Show” despre stările prin care trece ca viitoare mămică. “Sunt o gravidă foarte norocoasă, nu mi-a fost rău, nu am pofte, doar că mi-e foarte foame, aş mânca în permanenţă. Nu mai pot să stau nemâncată cu orele, cum stăteam eu până acum. În rest, slavă Domnului, n-am simţit deloc până acum că am trei luni de sarcină”, a spus Ilinca.

Referindu-se la emisiunea pe care o modereaza, „Bravo, ai stil!”, bihoreanca sustine ca va duce sezonul până la capăt sau aproape până la capăt si isi doreste foarte mult ca la marea finală din sezonul 2 să fie acolo.

Ilinca va naste in iulie un baietel, care va purta si numele Ioan, pe care l-a avut şi tatăl Ilincai, la care prezentatoarea a tinut foarte mult.

Despre viitorul tată, Andrei Neacşu, Ilinca spune că „E leşinat! Cred că este unul dintre cei mai fericiţi tătici posibili existenţi în viaţă, pentru că şi-a dorit foarte mult un copil şi, încă de când m-a cunoscut, asta mi-a spus: „Tu eşti mama perfectă. Tu eşti femeia perfectă. Tu eşti cea mai frumoasă mămică din lume. Eu cu tine vreau neapărat un copil. Musai să facem copil!”.

Alte știri