Bihoreanca Irina Bara, la un turneu amical la Cluj-Napoca. Câştigătoarea va juca dublu mixt cu Halep, Tecău şi Copil

Înaintea deschiderii oficiale a circuitului de tenis WTA și ITF, jucătoarele românce pășesc din nou pe terenul de zgură pentru prima competiție cu premii după lunile de pauză. WINNERS OPEN, turneu amical programat la Cluj în 2-5 iulie 2020, a reușit să atragă 6 nume de top din tenisul feminin românesc. Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun și Miriam Bulgaru au confirmat participarea la evenimentul sportiv.

Câștigătoarea va pleca acasă cu 10.000 de dolari și va avea șansa să joace duminică (5 iulie, ora 16.30) un meci amical de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil.

Valoarea totală a premiilor turneului se ridică la 30.000 de dolari.

Winners Open va avea loc la Winners Sports Club din Cluj-Napoca, baza sportivă cu cel mai bun teren de zgură din Transilvania. Toate meciurile vor fi transmise live pe Digi Sport și pe pagina de facebook Sports Festival, alături de interviuri în exclusivitate cu jucătoarele. Accesul publicului la eveniment va fi restricționat, astfel că iubitorii sportului alb sunt încurajați să își susțină favorita urmărind transmisiunile live.

Sistemul de joc aplicat va fi Round Robin, fiecare jucătoare va juca împotriva fiecărei jucătoare, în 2 grupe de câte 3. Componența grupelor va fi decisă joi prin tragere la sorți.

Distribuie informația
Alte știri