Bihoreanca model: o tanara din Oradea ingrijeste, voluntar, batrani din Bucuresti, ca sa-si aline dorul de bunici

Andreea Boldică este voluntar la asociaţia „Niciodată Singur”, unde are grijă ca persoanele vârstnice să uite de singurătate. O zicală românească spune că „Cine nu are bătrâni, să-şi cumpere”. Este motivaţia pentru care o tânără de 29 de ani a decis să ajute persoanele vârstnice. În felul acesta, Andreea Boldică, voluntar în cadrul asociaţiei „Niciodată Singur”, mai uită de dorul bunicilor ei, scrie adevarul.ro

„Am simţit că pot să fiu acolo pentru cineva. Persoanele vârstnice sunt o comoară pentru cei care nu-i au şi aşa sunt şi pentru mine. Eu am avut bunici, în continuare am doar o singură bunică, şi am zis că vreau să îi am în continuare pe bunici aproape de mine. Am simţit că este ceva ce mi se potriveşte”, spune tânăra.

Potrivit acesteia, voluntariatul îţi oferă un impuls de a-ţi depăşi limitele datorită doamnelor care nu lasă vârsta să le oprească. „Sunt un model pentru mine, pentru că dânsele, cu durerile pe care le au, sunt foarte energice. Deci, le admir pentru chestia asta: `Uite, are 80 + şi eu am 29 şi mă vait mai rău”, spune Andreea. Vezi  pe Adevarul   un video reportaj cu Andreea Boldica.

Distribuie informația
Alte știri