Bihoreanul care și-a expus părțile intime în zona străzii Splaiul Crișanei din Oradea a fost reținut

Marți, 21 februarie a.c., la ora 11.57, polițiștii orădeni au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că o persoană de sex masculin a săvârșit acte de exhibiţionism și alte acte sexuale explicite, pe malul Crișului Repede din municipiul Oradea, în zona străzii Splaiul Crișanei, aducând astfel atingere bunelor moravuri.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat de 38 de ani, din comuna Vârciorog, județul Bihor. Acesta a fost depistat de polițiști la aproximativ două ore de la primirea sesizării, pe strada Calea Clujului din Oradea.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei au dispus reținerea bărbatului de 38 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri