Bihoreanul care tine aprinsa flacara protestelor din Bucuresti

Filosoful Mihai Şora avertizează că, în ritmul în care evoluează lucrurile, peste doi ani nu vom mai avea alegeri libere. Dacă nici după adoptarea OUG pe legile justiţiei, românii nu înţeleg, înseamnă că suntem pierduţi, ca naţie, pentru alte câteva decenii,  spune filosoful care este unul dintre cei mai activi protestatari impotriva Guvernului chiar daca a depasit varsta de 100 de ani.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a prezentat marţi, la finalul şedinţei de Guvern, mai multe modificări realizate prin Ordonanţă de Urgenţă şi care privesc legile justiţiei. Astfel, funcţiile de conducere din cadrul Ministerului Public nu mai pot fi ocupate prin delegare iar avizul va fi dat de plenul CSM, nu de sectia pentru procurori;

„Noapte bună, România!”, a scris, ulterior, pe Facebook,  Mihai Şora  care sustine ca nu mai poate dormi linistit si ii cheama pe romani sa protesteze.

Mihai Şora s-a nascut in urma cu 102 ani, fiind fiul unui preot originar din satul bihorean Feneris, acolo unde  filosoful si-a petrecut toate vacantele de vara si uneori si pe cele de Pasti. In ultima saptamana, eseistul  a publicat  mai multe mesaje  prin care cere organizarea de alegeri anticipate și îi îndeamnă pe oameni să iasă în stradă.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri