Bihoreanul de la Survivor România a părăsit competiția

Survivor România 2021. Faimoșii au venit trişti la consiliul de eliminare, nominalizați fiind Sebatian Chitoșcă și Culiță, din zilele precedente. Zanni a ieșit însă favoritul publicului și a propus spre eliminare pe Cucu (Horațiu Cuc) de la Noaptea Târziu, intrat în competiție pe 29 aprilie. În urma voturilor publicului, Cucu a părăsit competiţia.

Horațiu Cuc are 28 de ani și face parte din trupa umoristică „Noaptea târziu”. El s-a născut în satul Topa de Cris, judetul Bihor, iar pe vremea când era doar un adolescent și-a descoperit pasiunea pentru muzică, moment în care a decis să participe la mai multe concursuri locale. Ulterior, Horațiu Cuc a absolvit Facultatea de Litere, secția  Limbi și Literaturi Străine și a cunoscut succesul în Youtube, alături de trupa „Noaptea târziu”.

Dan Pavel a anunțat că, de săptămâna viitoare, va avea loc unificarea celor două echipe.

Urmează săptămâna unificării. O etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și e vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș. Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. La Survivor vine la momentul unificării„, a anunțat Dan Pavel în ediția difuzată duminică seara.

Distribuie informația
Alte știri