Bihoreni orientati. Mai multi castigatori de proiecte START-UP NATION din judet isi vand firmele pe OLX

Reprezentantii platformei de anunturi online OLX au declarat ca investigheaza aspectele legale privind comercializarea pe acest site a proiectelor Start-Up Nation si ca au trimis o solicitare in acest sens catre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, pentru a evita orice fel de nereguli, relateaza Agerpres.

In total, in ultimele sase luni, s-au publicat circa 200 de anunturi pentru vanzarea de proiecte Start-Up Nation. Patru dintre ele apartin unor bihoreni si au fost publicate in ultima saptamana. Este vorba despre o patiserie, o afacere in domeniul prelucrarii si conservarii cartofilor, o fabrica de peleti si o croitorie-broderie computerizata.Preturile solicitate sunt 3000-5000 de euro.

Prin programul Start-Up Nation, o firma nou infiintata primeste o finantare de pana la 200.000 de lei, care poate reprezenta 100% din valoarea proiectului.

Peste 80% dintre proiecte au fost scoase la vanzare in ultimele trei luni, iar in acest moment exista peste 100 de anunturi active.

Distribuie informația
Alte știri