Bihorenii, așteptați în tribune la evenimentul caritabil Swimathon Oradea

Fundația Comunitară Oradea îi invită pe bihoreni la evenimentul caritabil Swimathon Oradea ce are loc sâmbătă, 15 iunie la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”. Oamenii sunt așteptați în tribune, începând cu ora 9.00, pentru a-i susține pe cei 350 de înotători care vor face valuri de bine și pentru a descoperi cele 16 cauze și oamenii din spatele a mai bine de două luni de campanie de strângere de fonduri. Intrarea este gratuită, însă oamenii de bine pot susține cauzele printr-o donație.

Swimathon Oradea 2024 a doborât toate recordurile de strângere de fonduri ale Fundației Comunitare Oradea. Cifrele demonstrează această reușită. Peste 2.900 de donații au fost înregistrate în platforma swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro. Donatorii au fost oameni de bine din Bihor, și nu numai, persoane fizice și companii de pretutindeni. 95 de oameni au ales să fie ambasadorii unor cauze în care au crezut de la început și pe care le-au făcut auzite astfel încât să mobilizeze donații pentru atingerea obiectivelor financiare. Mai bine de 749.000 Lei au fost obținuți, bani care vor transforma în realitate spații educative, vor facilita tratamente mult prea costisitoare, vor crește calitatea vieții unor persoane cu dizabilități sau copii proveniți din medii defavorizate, vor contribui la educarea și dezvoltarea tinerei generații, iar lista de bine continuă.

Timp de mai bine de două luni bihorenii s-au implicat în susținerea cauzelor înscrise la Swimathon Oradea, ediția a XII-a. Pentru a veni în sprijinul cauzelor care au nevoie de susținerea bihorenilor în obținerea fondurilor necesare, donațiile pot fi făcute și după competiția caritabilă ce are loc sâmbătă, 15 iunie. Mai exact, campania de strângere de fonduri continuă până pe 15 iulie. Comunitatea poate descoperi și susține cauzele pentru care s-au făcut valuri de bine și pentru care se înoată la Swimathon Oradea 2024 la acest link.

350 de înotători vor înota pentru cauzele în care cred și pentru care vor face valuri de bine. Fundația Comunitară Oradea răsplătește efortul oamenilor care s-au implicat. Echipa de proiect care a mobilizat cele mai multe fonduri va primi din partea Fundației suma de 2.000 Lei pentru cauza susținută, iar membrii echipei vor primi 6 Vouchere Benvenuti. Persoana care a mobilizat cele mai multe donații, fie ambasador sau înotător se va bucura de un Apple Watch și de o cină pentru 2 persoane la Ramada Steak HUB. Alți 1.000 Lei vor fi oferiți cauzei pentru care persoana a mobilizat fonduri în timpul campaniei. Efortul celei mai rapide echipe de înotători va fi recompensat cu 6 vouchere emag și 6 echipamente de înot, dar și cu 1.000 Lei, bani care merg spre susținerea cauzei pentru care înoată. Cea mai rapidă echipă formată din membrii unei companii va câștiga 6 vouchere emag și 1 weekend pentru 12 persoane la Pensiunea Podgoriile Dextra.

Programul competiției sportive poate fi descoperit aici. Swimathon Oradea 2024 se va vedea și LIVE  pe Youtube.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri