Bihorenii au fost premiaţi la Gala Futnetului Românesc. Evenimentul s-a desfasurat la Cluj-Napoca

Fabrica de Sport din Cluj-Napoca a găzduit pe 19 ianuarie prima ediţie a Galei Futnetului Românesc,  în cadrul căruia au fost premiaţi sportivi, antrenori, dar şi conducători bihoreni.

În noiembrie 2016, CS Tengo Salonta a reprezentat cu succes România în cadrul Campionatelor Mondiale de la Brno, acolo unde Georgel Bobiş a cucerit medalia de argint la simplu, echipa de dublu a disputat finala mică, încheind pe locul patru, iar cea de triplu, pe locul cinci, avându-i în componenţă pe salontanii Georgel Bobiş, Alex şi Vasile Sorean jr., Nagy Darius, Ács Krisztián şi Denis Purjea.

În cadrul aceluiași eveniment de la Cluj-Napoca, România și-a anunțat candidatura oficială pentru organizarea Campionatelor Mondiale de Futnet, ediția 2018, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Noul preşedinte al asociaţiei, Sorin Bogdan a vorbit și despre alte proiecte de anvergură, anunţând proiectul unei Academii de tenis cu piciorul, care să poarte numele profesorului ploieștean,  Octavian Bălteanu.

 

Distribuie informația
Alte știri