Bihorenii invitati sa pedaleze pentru a redescoperi frumusetile judetului

Evenimentul „Printre Dealuri şi Doline” se afla la editia a doua si propune să parcurgera pe doua roti a unor trasee spectaculoase, prin natura, in zona de sud a judetului. E vorba de ruta Colesti – Platoul Vascau – Sat Izbuc – Sat Calugari – Manastirea Izbuc si retur, ce masoara 25 de km.

Transportul turistilor din Oradea spre Colesti si retur se va face cu autobuzul in limita a 100 de locuri. Pretul calatoriei dus-intors este de 30 de lei pentru o persoana si se va achita la urcare. Bicicletele vor fi transportate cu ajutorul a doua remorci atasate autocarelor si cu o camionetacu remorcă.

Plecarea din Oradea cu autobuzul va avea loc, sambata, 19 august, ora 7:30, din fata Universitatii din Oradea, iar intoarcerea este programata pentru ora 18:30. Formularul de inscriere poate fi accesat i completat pe urmatorul link: https://goo.gl/forms/1GgzXNXDreUAeVI63

Cei care vor ramane peste noapte in Colesti vor avea la dispozitie, gratuit, o zona de camping cu apa potabila si toaleta. In plus, vor putea participa, sambata seara, la un foc de tabara si un concert live, iar duminica vor merge la o drumetie prin Muntii Codru Moma.

 

Distribuie informația
Alte știri