Bihorenii sunt interesati de pachetele de vacanta oferite la TOP Travel

Targul de turism TOP TRAVEL si-a deschis , de vineri, 14 februarie, portile. 22 de expozanti ofera reduceri substantiale la pachetele de vacanta! Sunt prezente in galeria comerciala Aushopping Oradea, Str. Ogorului, nr. 171, zona magazinelor Auchan-Jysk-Decathlon cele mai importante agentii de turism din Oradea si Arad.  

TOP TRAVEL isi mentine si in acest an statutul de targ regional, prin promovarea destinatiilor din judetul Bihor, dar si din partea de est a Ungariei, in standuri dedicate celor doua regiuni. La eveniment se promoveaza Discover Bihor prin Agentia de Management al Destinatiei Bihor si Centrul National pentru Informare Turistica Bihor, dar si zona turistica a judetului Bekes din Ungaria, in cadrul standului construit de Camera de Comert si Industrie din Bekescsaba.

Partenerul principal al targului este Fabrica de Vacante Aerotravel Group, care va oferi la stand premiul vizitatorilor: un sejur de 7 zile pentru doua persoane pe Insula Skiathos din Grecia! Acesta va fi anuntat duminica, 16 februarie la ora 20.

Vedetele targului sunt vacantele cu avionul din Oradea. Nu mai putin de 9 chartere vor efectua zboruri in sezonul estival spre destinatii insorite din Turcia, Grecia, Egipt si Tunisia. Cu ofertele celor mai mari tour operatori va asteapta la targ agentia Terra Vista, sub sloganul „Adevaratele Promotii”.

La TOP TRAVEL, oradenii au ocazia sa consulte oferta celor mai importante agentii din Oradea: Simbotour – vacante de vis, Magic Tours – vacanta ta magica, Oasis Travel, Filadelfia Turism, Schneider Travel, Vest Holiday, Luca’s Voyage by Sana, Crysmar Travelda si Globetrotter si Berenz din Arad!

La targ participa de asemenmea Pannon Transfer si Aeroportul Debrecen, care propun solutia unui pachet de zbor cu transfer inclus pe relatia Oradea – Debrecen si retur.

Pentru cei care vor o vacanta exotica sau scufundari in cele mai impresionante locuri din lume, Clubul Nautilus este solutia. Bihorenii care doar vor sa se relaxeze in week-end la munte, aproape de casa, oferta de cazare de la Pensiunea Ica din Valea Draganului suna bine.

Alte știri