Bihorul are reprezentanți la Summitul Inițiativei celor Trei Mări

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nouă șefi de stat, doi președinți de Parlamente naționale, un prim-ministru și un ministru de Externe participă la București la “Summitul celor Trei Mări”, găzduit de România.

Această inițiativă regională se concentrează pe proiecte economice din transport, energie și digitalizare dar are și o componentă strategică și politică. Este a treia ediție a summitului celor trei mări, după ce primele două au avut loc în Croația și Polonia.

După discursuri, participanții au semnat o declarație comună privind crearea rețelei de camere de comerț și o scrisoare de intenție privind crearea fondului celor trei mări.

Bihorul este reprezentat la acest summit de Ioan Lucian, președinte UNPR, Florin Balint, vicepreședinte UNPR, Liliana Lucian, vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie polono-română precum și Ana Iulia Aron, manager al firmei Inovativ Logistic.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri