Bihorul are una din cele mai ridicate rate de procesare a permiselor de conducere la nivel național

În urmă cu 3 luni, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bihor (SPCRPCIV) din cadrul Instituției Prefectului – Județul Bihor anunța expirarea, în intervalul decembrie 2022 – februarie 2023, a 24.524 de permise de conducere la nivelul județului, din totalul de cca 450.000 la nivel național.

Pentru a evita aglomerarea la ghișee, Instituția Prefectului a demarat o campanie de informare a posesorilor de carnet de conducere vizați și a modificat programul de lucru cu publicul al SPCRPCIV pentru a se derula în două schimburi, schimbul I în intervalul orar 07:00-15:00, iar schimbul II de la ora 12:00 la 20:00.

Ca rezultat a măsurilor adoptate, în acest moment ritmul de procesare al permiselor este de cca 3 zile, serviciul bihorean preluând și cereri din județele învecinate, Cluj și Timișoara.

„Mă bucur că măsurile adoptate din timp au generat rezultate bune în beneficiul bihorenilor. Faptul că suntem în slujba publicului ne onorează și ne motivează să urmărim constant performanța, în tot ceea ce facem. Felicit deopotrivă și colegii din cadrul Serviciului Public de Permise pentru aceste rezultate“, a declarat prefectul Dumitru Țiplea.

Distribuie informația
Alte știri