Bihorul gazduieste prima etapa din Kids Golf Tour Romania

La Kings Land Country Club debuteaza, sambata, 31 martie prima etapa din Kids Golf Tour Romania. Evenimentul incepe la ora 10.
In timp ce se desfasoara concursul, cei mici care nu cunosc acest sport au posibilitatea sa fie initiati (gratuit) in jocul de golf de profesorul Mircea Stoica – GolfLab Academy, transmit organizatorii.

Kids Golf Tour Romania este un turneu de golf dedicat copiilor. În cadrul acestui turneu vor fi minim sapte competitii pe patru terenuri diferite din Romania, dar organizatorii spera sa depaseasca aceste numere.

Parintii au un rol foarte important in acest concurs. Sa fie caddy pentru copilul lor. Este un prilej excelent de a petrece o zi în familie, de a imparti emotii impreuna, de a susține foarte de aproape propriul copil. Si toate acestea într-o competitie de anvergura.

Categorii de joc:
Categoria 1: Pana in 6 ani
Categoria 2: 7-9 ani
Categoria 3: 10-13 ani
Categoria 4: 14-16 ani
Categoria 5: 16-18 ani

Despre jocul de golf în România
„Istoria jocului de golf în România este strâns legată de Familia Regală, prima lovitură de golf în România îi aparține Regelui Ferdinand I aceasta fiind executată în 1929, cu ocazia inaugurării Country Club, cunoscut azi ca și Clubul Diplomatic. Prima femeie care a jucat golf in România a fost Regina Maria. Primul jucător profesionist de golf in România a fost Paul Tomiță, participant la 6 campionate mondiale, performanță unică pentru acest sport în țara noastră. În prezent România are 9 terenuri de golf, Clubul Diplomatic, Club Tite Golf Resort, Kings Land Country Club, Lac de Verde Golf Club, Selas Golf & Polo Club, Sun Garden Golf & Spa Resort, Transilvania Golf Club, Golf Club Paul Tomiță și cea mai nouă investiție Theodora Golf Club. Un alt teren de golf se află în consrucție lângă Sibiu, astfel Transilvania ar putea deveni o regiune foarte vizitată de către pasionații de golf din Europa”, scrie Călin Pacurar, promotor al golf-ului în partea de Vest a țării.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri