Bihorul, în fruntea județelor cu cele mai multe proiecte industriale și logistică, în luna aprilie

Foto: pixabay.com

766 de proiecte industriale și logistice se aflau în lucru, în diverse stadii de dezvoltare în cursul lunii aprilie, conform platformei Victa, dezvoltată de consultanții de la IBC Focus, care monitorizează șantiere, citată de economedia.ro.

Conform sursei citate, județul care are cea mai active piață industrial și de logistică din România este Bihorul cu 62 de proiecte, urmat de Cluj cu 43 de proiecte, Brașov cu 39 proiecte și Sibiu cu 38 proiecte. 

Județele cu cele mai puține proiecte active în luna aprilie au fost Mehedinți și Brăila, cu doar trei proiecte.

În ceea ce privește segmentul industrial și retail, cel mai activ județ în luna aprilie este Clujul, cu 85 de proiecte, urmat de Bihor, cu 78, iar zona București – Ilfov are, cumulat, 82 de proiecte.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri