Bihorul s-a pus, sâmbătă, 21 aprilie, în mișcare, iar rezultatul a fost extraordinar

390 de înotători – familii, prieteni, membri de club, colegi de muncă, amici de la universitate, antreprenori și chiar copii – s-au aliniat la start și peste 1.500 de susținători au fost prezenți la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” pentru a-și încuraja constant favoriții prin pancarte motivaționale, diplome speciale și fotografii la fața locului. Datorită mobilizării comunității bihorene, s-au strâns peste 240.000 lei în bani şi produse din sponsorizări ale companiilor şi din donaţii individuale pentru cele 23 de cauze care caută să schimbe la faţă în bine mica noastră lume bihoreană.

Provocării de a strânge cele mai multe fonduri i-a răspuns cel mai bine ambasadorul fundraiser Sebastian Lupu, care a strâns peste 15.000 lei, pentru proiectul ,,Rotary Oradea 1113 – Toalete ca la carte”. Actorul a primit din partea Fundaţiei Comunitare Oradea diploma de Cel Mai Activ Fundraiser.

Premiul pentru Cea Mai Activă echipă de înotători i-a revenit echipei DOMINICI, înotătorii mici, formată din elevi ai Liceului Greco Catolic Iuliu Maniu care au reușit să sensibilizeze apropiații în sprijinul susținerii proiectului Dominos – loc de joacă cu folos, adunând suma de 12.046 lei.

Din dorința de a oferi șansa fiecărei cauze să-și atingă obiectivele financiare, se mai pot efectua donații până la data de 21 mai 2018.

http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte/

Distribuie informația
Alte știri