“Bihorul văzut prin lentilă”- concurs de fotografie

AMD Bihor organizează un concurs de fotografie, “Bihorul văzut prin lentilă”, dedicat promovării județului ca destinație turistică, prin intermediul imaginilor. Are două secțiuni, una de Peisaj turistic din Bihor și cealaltă de Activități turistice din Bihor.

Competiția urmează să se desfășoare în două etape. Prima constă în înscrierea fotografiilor (pe adresa de email discoverbihor@gmail.com), care a început în 16 aprilie și se va încheia în 2 mai.
În etapa a doua, cuprinsă în perioada 4 mai – 13 mai, ora 22:00, fotografiile intrate în concurs vor putea fi votate online. În acest sens, vor fi considerate voturi valabile doar aprecierile „îmi place” sau „ador” din meniul paginii de socializare.

Concursul se desfășoară pe două grupe de vârstă, la categoriile junior și senior, participarea fiind gratuită și deschisă oricărui doritor atras de peisajele sau activitățile de agrement din județul Bihor. Formularul de înscriere poate fi accesat de pe https://docs.google.com/forms/d/1lU89vnA2qgNbr7zciygdJQO5MXoSgT3wmCbvOH28XD4/viewform?edit_requested=true

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate în cadrul unui eveniment festiv programat pentru 18 mai.

Distribuie informația
Alte știri