Bilant la ADP. Aquaparkul si Piata Rogerius au fost marile provocari ale anului trecut

„2016 a fost unul bun dar cu o presiune imensa. Cele doua mari provocari ale anului terecut le-au reprezentat finalizarea Pietei Rogerius si demararea activitatii in incinta Aquaparc-ului” a declarat, joi, Liviu Andrica, seful ADP Oradea

Din punct de vedere comercial Piata Rogerius e cea mai frumoasa zona de acest tip din Oradea, spune Andrica, (ADP-ul Administreaza 7 asemenea piete pe raza municipiului), luand in calcul nu numai cladirea care o adaposteste ci si parcarea si pasajul adiacent. Daca la parterul Pietei Rogerius din cele 42 de spatii comerciale, unul singur e neadjudecat, la etaj, zona destinata alimentatiei publice, doar 5 din 10 amplasamente si-au gasit chiriasi. Si asta dupa mai multe runde de licitatii.
Doua spatii functioneaza deja, unul fiind al unei fime din Ungaria.

Aquaparc-ul oradean a constitutit o si mai mare provocare pentru ADP, fiind o activitate complet noua i-a solicitat atat material cat si logistic extreme de mult. In lunile decembrie 2016 si ianuarie 2017, incasarile au fost sensibil mai mari decat cheltuielile aferente. In cele doua luni au fost in incinta complexului , in total 42 de mii de vizitatori.

Pentru debutul sezonului estival, Andrica promite mai multe surpize legate de Aquaparc. Una din ele pe care a dezvaluit-o e concertul din iunie a lui Horia Brenciu alaturi de orchestra sa.

Alte știri