Bilete la preț redus pentru românii care merg cu trenul în Europa. Vezi țările incluse în program

Oferta CFR pune la dispoziție românilor, bilete cu preț redus, la clasa I și a II-a, pentru adulți, tineri și bătrâni, în cazul călătoriilor cu trenul în Europa.

„În contextul Anului European al Căilor Ferate, pentru vacanțe cu trenul în Europa la preţuri atractive, CFR Călători recomandă oferta de călătorie Interrail Pass, ce va avea reduceri de 10%  în  luna iunie a.c., pentru ambele variante ale ofertei: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass”, se arată în comunicatul de presă CFR Calatori.

Această ofertă vizează toate categoriile de pasageri, adulți, tineri sau persoane în vârstă, pentru deplasări la clasa I și a II-a, iar copiii până în 12 ani au parte de gratuitate. Tinerii cu vârsta până în 28 de ani, precum și persoanele peste 60 de ani beneficiază de prețuri reduse la bilete.

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă călătorii nelimitate în 33 de țări din Europa, inclusiv Scandinavia și Turcia. Oferta include de asemenea, traversarea pe mare cu vaporul între Italia şi Grecia.

Legitimațiile de tip Interrail Global Pass au o valabilitate de patru până la 30 de zile, iar călătorii pot alege ruta dorită în timpul călătoriei. Ofertele incluse în legitimații sunt valabile și pe teritoriul României.

Distribuie informația
Alte știri