Biletele pentru Electric Castle, vândute începând de marți

A opta ediție a festivalului Electric Castle va avea loc în perioada 15-19 iulie 2020, iar biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 22 octombrie, au anunțat organizatorii prin intermediul unui comunicat. Primele 10.000 de abonamente vor putea fi achiziționate într-o promoție specială la doar 399 lei, după epuizarea acestora prețul fiind de 499 lei, se menționează în comunicat, potrivit stirileprotv.ro.

Organizatorii au decis ca, pentru ediția din 2020, campingul să fie complet regândit și să devină „festivalul din festival”. Noul concept de camping va păstra cele mai populare facilități de până acum – baruri și opțiuni culinare dedicate, locuri speciale pentru grătare și spații de relaxare –, dar va aduce și noutăți, precum o scenă și line-up dedicat exclusiv celor care vor locui în mini-orașul Electric Castle.

La ediția din anul 2019 au participat peste 230.000 de persoane, iar 15.000 dintre acestea au ales să stea în zona de camping. Detaliile legate de structura abonamentelor pentru 2020 se regăsesc pe electriccastle.ro.

Distribuie informația
Alte știri