Biroul de Evidență a Persoanelor Oradea funcționează într-un sediu modernizat

De luni, 7 februarie,Biroul de Evidență a Persoanelor Oradea și-a reluat activitatea în sediul de pe strada Republicii, nr. 24. Cu această ocazie, primarul Florin Birta a făcut o vizită de lucru pentru a vedea cum se desfășoară activitatea acestui serviciu, într-un spațiu nou modernizat.

„Ne dorim să oferim cetățenilor municipiului Oradea servicii de calitate și un spațiu corespunzător atât pentru beneficiarii serviciilor noastre, cât și pentru personalul Biroului de Evidență a Persoanelor Oradea. Era necesar ca acest spațiu să fie modernizat pentru desfășurarea optimă a activității și asigurarea funcționării unui sistem informatic integrat”, a precizat edilul.

Imobilul a fost supus unor ample lucrări de reparații și renovări, care au presupus instalații electrice și sanitare noi, finisaje noi (pardoseală, tencuială, gresie și faianță, tavan etc.), o recompartimentare a spațiului interior (10 ghișee) și montarea de detectoare de fum și temperatură, camere de supravegheat, senzori de mișcare, aparate de aer condiționat, cititor de control al accesului, corpuri de iluminat, prize și întrerupătoare, dar și un sistem de alarmă performant. În plus, tot mobilierul este nou, la fel ca dotările aferente. De întreg proiectul de modernizare s-a ocupat Direcția Logistică din cadrul Primăriei Oradea și Compartimentul administrare infrastructură IT, spațiul nemaifiind reabilitat din anul 2005. Astfel, de azi, angajații Biroului de Evidență a Persoanelor Oradea vin la muncă într-un spaţiu modern şi civilizat, deschis şi accesibil.

Reconfigurarea spațiului interior era necesară având în vedere modificarea fluxului activității ce va avea loc odată cu emiterea cărții de identitate electronice.

Programul de lucru cu publicul va rămâne același, respectiv:

– de luni până joi, între orele 08:00 – 18:00;

– vineri, între orele 08:00 – 16:00.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri