Biserica Baptistă Speranța din Oradea vă invită la Evenimentul Anual BBSO 2022!

Duminica aceasta, pe 4 decembrie, sărbătorim un nou Eveniment Anual!

Toate cele 3.600 de locuri s-au epuizat încă din 21 Noiembrie, te așteptăm însă alături de noi online, pe 4 decembrie, de la ora 20.00, pe canalul de YouTube BBSO.

Anul acesta aniversăm 10 ani de când am organizat primul eveniment de acest fel.

În urmă cu 10 ani am îndrăznit să visăm măreț. Am visat la șansa de a trăi, împărtăși și răspândi entuziasmul nostru pentru Dumnezeu cât mai departe și în cât mai multe feluri. Am visat la oportunitatea de a aduna laolaltă mii de oameni în căutare de Dumnezeu, care să afle mai multe despre El.

Astfel, în ultimii 10 ani…

Peste 50.000 de oameni s-au bucurat de evenimentele anuale. Peste 25 de milioane din toată lumea ne-au urmărit online. Și nenumărate suflete, pe care nu le vom putea noi număra niciodată, credem că au auzit și ajuns să creadă Adevărul.

Duminica aceasta, pe 4 decembrie, sărbătorim un nou Eveniment Anual!

Toate cele 3.600 de locuri s-au epuizat încă din 21 Noiembrie, te așteptăm însă alături de noi online pe canalul de YouTube BBSO.

https://www.youtube.com/@BBSO

Advertorial

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri