Bolid de lux căutat de autoritățile din Italia, depistat de poliţiştii de frontieră din Borș

Politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea – Punctul de Trecere al Frontierei Borș au depistat un autoturism marca RANGE ROVER Velar, în valoare de 70.000 de euro, care era căutat de autorităţile din Italia. Era condus de un cetăţean român.

La controlul de frontieră, cetăţeanul român a prezentat documentele de identitate și o xerocopie a unui certificat de înmatriculare care avea însemnele autorităților italiene pentru autoturismul în cauză. În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia, la data de 8 septembrie. Soferul a declarat că a fost rugat de o persoană, a cărei identitate nu o cunoaște, să aducă mașina în România și nu ştia că aceasta era căutată de autorități.

Autoturismul, în valoare de 70.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul inspectoratului până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire și conducere pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie informația
Alte știri