Bolnav de albinism, un orădean s-a înscris în emisiunea „Chefi la cuțite” ca să le arate românilor că albinoșii sunt oameni obișnuiți

Emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1,  de luni, 30 septembrie, a avut parte de un moment special în care protagonist a fost un orădean.  Mircea Bratosin, un asistent fizio-terapeut care suferă de albinism s-a  înscris in emisiune nu neapărat pentru a-și etala calitațile de bucătar ci pentru a face cunoscută lumii afecțiunea mai puțin intalnită și pentru a schimba mentalitați.

„Pentru mulţi suntem diferiți. Suntem cinci la o sută de mii. Sunt un tip luptător și energic. Am venit să demonstrez că albinismul nu este o boală, nu sunt contagios”, explică Mircea.

In emisiune, el a prezentat o rețeta de cartofi cu brânză feta, o inovație  a soției sale.

Poate că mâncarea mea nu este una perfectă dar eu am venit în emisiune să demonstrez că se poate să-ți depășesti limitele. Dincolo de ce văd oamenii, am multe abilități, a completat orădeanul.

Din pricina bolii de care suferă, Mircea Bratosin are probleme si cu vederea. Însă, este un caz fericit pentru ca la Spitalul de Recuperare din Baile Felix și scopul său este să ajute oamenii.

Distribuie informația
Alte știri