Bolnavul de Covid-19 care a refuzat tratamentul cu Remdesivir a murit sâmbătă în spital

Foto: agerpres.ro

Potrivit medicilor, pacientul de 50 de ani care a decedat sâmbătă, la Timişoara, a  refuzat categoric tratamentul cu Remdesivir şi nu le-a permis medicilor să-i administreze medicamentul, deşi era considerat cel mai potrivit pentru starea sa de sănătate.

Bărbatul a ajuns la spital cu o formă medie a bolii, însă, la scurt timp, pentru că nu vrut să primească tratament, starea lui s-a agravat. A ajuns la Terapie Intensivă, unde medicii au făcut toate eforturile să îl însănătoşească, însă doar în limita legală, având în vedere refuzul scris al bolnavului de a fi tratat cu medicamentele dedicate coronavirusului.

După câteva zile în care a fost în stare gravă, la Terapie Intensivă, joi, rinichii bărbatului au cedat, astfel că, pe lângă hipertensiunea de care suferea înainte de a ajunge infectat cu COVID 19 la spital, a ajuns să sufere şi de insuficienţă renală, şi a intrat în comă.

Sâmbătă, bărbatul de 50 de ani a murit în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

Sursa: hotnews.ro

Distribuie informația
Alte știri