Bolojan a deschis marele miting PNL din Capitala. Ce le-a spus liberalilor primarul din Oradea

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a declarat duminică, la mitingul din Piaţa Revoluţiei, că programul de guvernare al PNL îi aduce aminte de reclama ”Stai liniştit, FNI lucrează pentru tine!”, iar PSD propune ”o umbră de premier”.

”PSD continuă cu toţi penalii pe care îi are şi cu toţi oameni care au contribuit la această stare de fapt în România. Explicaţi-le oamenilor acest lucru, asta este o mare diferenţă! Oameni noi, liste curate la PNL, dezastru la ceilalţi! (…) Dragii mei, cum sună programul PSD? Votaţi-ne pe noi pentru că nu v-a trebui să faceţi nimic, nu va trebui să schimbaţi nimic, noi vom mări toate salariile, toate pensiile, vom anula toate taxele! Vă aduceţi aminte de o reclamă care funcţiona în anii trecuţi? ‘Stai liniştit, FNI lucrează pentru tine!’ C-am asta îmi aduce mie şi programul PSD. Diferenţa este cât se poate de clară, PNL nu pune în centru un Guvern de 10-15 oameni care vor face totul pentru ţară, pentru că este o minciună, PNL pune în centrul programului lui cetăţeanul, pe românul de rând”, a spus Bolojan.

Peste 20.000 de oameni din toată ţara au participat la mitingul PNL din Piaţa Revoluţiei desfăşurat sub simbolistica numărului 100 : o sută de ani de la Unire, platforma România 100 şi o sută de candidaţi noi. Prim-ministrul Dacian Cioloş a facut o baie de mulţime printre liberali

Distribuie informația
Alte știri