Bolojan: ”Încep lucrările la etapa a doua a centurii Beiuș”

Proiectanții au predat săptămâna aceasta proiectul tehnic al etapei a doua a Centurii Beiuș., a anunțat președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan.

În paralel cu verificarea aspectelor tehnice și financiare, până la sfârșitul săptămânii viitoare vom obține toate avizele necesare eliberării autorizației de construire. În 11 septembrie vom da ordinul de începere a lucrărilor și în săptămâna 11 – 15 septembrie constructorii vor începe efectiv lucrările.

Acest tronson (culoare albastră în harta alăturată) continuă etapa întâi a centurii, de la nodul rutier aflat în construcție, situat pe drumul național la intrarea în Beiuș, înainte de depozitul firmei Pantano, până la drumul județean spre Delani, pe lângă pădure, așa cum se vede în imaginile alăturate.

Valoarea contractului este de peste 4 milioane de euro. Lucrările vor fi terminate în vara anului viitor. Ne propunem ca ambele tronsoane ale centurii să fie date în circulație simultan.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri