Bolojan vrea drum de legatura cu autostrada de pe hartie. Primarul s-a intalnit cu ministrul Buse

După vizita care a avut sambata, la pasajele supraterane de pe şoseaua de centură din zona străzilor Ciheiului şi Nojoridului, ministrul Transporturilor Sorin Buşe a avut o întâlnire la Primăria Oradea cu Ilie Bolojan, primarul municipiului.

Printre subiectele discutate s-au numărat situaţia proiectului Autostrăzii Transilvania, conectarea oraşului Oradea la viitoarea autostradă şi transferul terenului necesar finalizării drumului expres din administrarea CFR în cea a municipiului.

Până la finalul lunii octombrie a acestui an, Zona Metropolitană Oradea va finaliza studiul de fezabilitate şi aplicaţia aferentă finanţării în cadrul programului operaţional infrastructură mare (POIM) 2014-2020 a obiectivului de investiţie: Legătură Centura Oradea (giraţie Calea Sîntandrei) cu Autostrada A3 (Biharia) şi le va preda la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri