Bolt Food, serviciul de livrare de mâncare, se lansează în Oradea

Bolt anunță lansarea în Oradea a Bolt Food, aplicația prin intermediul căreia utilizatorii pot comanda mâncare de la restaurantele locale, între orele 10:00 – 22:00 sau pot programa livrări cu până la 72 de ore în avans.

„Oradea este orașul în care ne-am dorit dintotdeauna să ajungem și iată-ne acum aici. Bolt Food sprijină restaurantele locale să creeze acea legătură puternică cu clienții lor, care se vor bucura de mâncărurile favorite în confortul casei sau la birou. Eforturile noastre au rolul de a oferi restaurantelor cea mai bună tehnologie pentru afacerea și clienții lor, în timp ce ajutăm curierii din comunitatea locală să se bucure de noi surse de venit. Avem deja un număr semnificativ de restaurante orădene înrolate pe platforma noastră și le mulțumim tuturor pentru încredere și colaborare”, a declarat Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food România, a declarat:

Mesopotamia, KFC, Hanul cu noroc, Japanos, Euphoria Biergarten și Old Mill sunt doar câteva dintre restaurantele partenere, urmând ca lista acestora să fie actualizată permanent în următoarea perioadă. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului primit de la utilizatori și a numărului de comenzi.

Primele două săptămâni de la data lansării vin cu promoții pentru utilizatori, iar beneficiile includ livrare gratuită pe o rază de 2 km sau discount-uri de până la 20% pentru toate produsele din meniu. Toate ofertele speciale pentru clienți vor fi comunicate direct în aplicația Bolt Food și se vor derula pe durata unor intervale de timp limitate.

Conform datelor înregistrate până în martie 2023, restaurantele care au ales să se înscrie în platforma Bolt Food și-au crescut business-ul de la an la an cu până la 50%. Cu ajutorul tehnologiei Bolt Food, a accesului la baza existentă de utilizatori și a instrumentelor de marketing disponibile în aplicație, restaurantele pot crește cu ușurință în popularitate și ca număr de comenzi, acest fapt permițându-le să se concentreze pe calitatea serviciilor și satisfacția clienților.

Oradea este al nouălea oraș în care Bolt Food este disponibil – după București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov și Târgu Mureș – Bolt fiind deja prezent aici cu serviciile de transport la cerere încă din 2021, iar cu cele de micromobilitate din 2022.

Pentru a folosi serviciile de livrare, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. De asemenea, pentru a-și arăta aprecierea, utilizatorii pot sprijini curierii cu bacșișuri direct în aplicația Bolt Food. Bolt oferă partenerilor curieri flexibilitatea de a presta serviciul de livrare când doresc, folosind un mijloc de transport convenabil, fie că este vorba de bicicletă, mașină sau scuter.

Pentru a deveni parteneri, atât restaurantele, cât și livratorii se pot înscrie pe: food.bolt.eu.

Despre Bolt

Bolt este super aplicația europeană cu misiunea de a reda orașele oamenilor, nu mașinilor.

Bolt are peste 150 de milioane de utilizatori în peste 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri