Bombă de artilerie găsită pe raza localității Drăgești

Foto: arhiva

Luni, 24 mai a.c., o bombă de artilerie provenită din cel de-al Doilea Război Mondial, a fost descoperită de un muncitor, pe un teren viran de pe raza localității Drăgești.

Pompierii militari pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor au executat, pe raza localității Drăgești, o misiune de asanare a teritoriului de muniţia rămasă neexplodată din timpul celei de-a doua conflagrații mondiale. Muniția a fost descoperită pe un teren viran, de către un muncitor care efectua lucrări de defrișare a terenului și de consolidare a DN 76.

Sosiți la fața locului, specialiștii pirotehnicieni au identificat o bombă de artilerie de calibru 82 de milimetri, pe care au ridicat-o, transportat-o şi depozitat-o în condiţii de siguranţă.  

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri